Tudorel Toader, CRITICAT de internauți: „Așa mai zic și eu asumare”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tudorel Toader este criticat de internauți, care îi reproșează că nu își asumă recursul compensatoriu, deși a fost adoptat în timpul mandatului său.

Ministrul Justiției a scris, astăzi, pe Facebook, că recursul compensatoriu a fost inițiat de guvernarea tehnocrată, avizat de CSM și adoptat de Parlament.

La finalul mesajului, Toader menționează că a intrat în vigoare „la scurt timp după ce am devenit ministru” și că cei numiți mai sus de el trebuie să își asume consecințele.

Prietenii de pe Facebook i-au scris la postare că proiectul tehnocraților a fost modificat, de la 3 zile bonus la 6 zile, în timpul mandatului său și că nu a făcut absolut nimic pentru a schimba legea, deși putea.

Citește și Recurs compensatoriu. Toader se SCUZĂ după criticile privind eliberarea criminalilor

„Tudorel Toader, în țara aceasta se petrec toate relele din lume, dar, culmea, Guvernul nu e vinovat de nimic. Eu știu că în orice țară din lume guvernul ia deciziile. La noi nu. Oare ce structuri extraterestre creează mereu haosul din această țară? Că, bineînțeles, Guvernul României, pare a fi doar victima altora. Așa mai zic și eu asumare. Bravo, domnule ministru!”

„Mare dezamăgire, domnule Tudorel Toaderl! Tehnocrat sau netehnocrat, pentru numele lui Dumnezeu, este tot Guvernul României! Credeți că pentru noi, românii cei mulți, contează orientarea politică a Guvernului sau numele miniștrilor? Vrem doar să ne fie bine în țara aceasta. Faceți să ne fie bine, dacă puteți! Oare vă cerem chiar atât de mult?”

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel