Român condamnat, în Spania, la 22 de închisoare

Ecaterina Dumitrescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Tânărul care l-a ucis pe farmacistul pensionar Tomás Milia Méndez, în vârstă de 72 de ani, pe 4 octombrie 2013, în casa acestuia din Ourense, după ce au întreținut relații sexuale, va petrece mai mult timp în spatele gratiilor. Curtea Supremă de Justiție a mărit sentința lui Alexandru Marius Luca de la 19 la 22 de ani de închisoare, după ce trei judecători din cinci au considerat că furtul, posterior crimei, celor șase ceasuri de lux ale victimei – în valoare de 10.400 de euro - constituie jaf cu intimidare și nu un furt, așa cum se considerase anterior. 

Românul a fost în casa victimei după ce a fost de acord cu oferirea de servicii sexuale în schimbul unor bani. Alexandru Marius Luca își oferea serviciile de escorta pe o pagină web. Pe 4 octombrie 2013, în jurul orei 22:00, după relația sexuală, a vut loc o discuție între cei doi, motivele nefiind clare, care a denaturat în crimă.  

Înainte de a părăsi reședința, inculpatul a sustras o cutie cu șase ceasuri de buzunar, care au fost găsite ulterior de poliție în mașină. Poliția locală l-a arestat pe Marius Luca la ora 6 dimineața. Ucigașul avea asupra lui o pungă cu cearceafuri și prosoape însângerate, iar alta cu patru cuțite. De asemenea, urme bi

Român, condamnat, în Spania, la 22 de închisoare 

ologice ale inculpatului și victimei au fost găsite pe pantalonii românului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel