Trei semne zodiacale care își vor găsi sufletul pereche, începând cu 9 martie 2022. Dragostea plutește în aer

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Trei semne zodiacale care își vor găsi sufletul pereche, începând cu 9 martie 2022. Dragostea plutește în aer
Trei semne zodiacale care își vor găsi sufletul pereche, începând cu 9 martie 2022. Dragostea plutește în aer

Toată lumea își dorește să își găsească sufletul pereche, iar uneori pare imposibil de realizat după o serie de relații dezamăgitoare. Însă, Luna împreună cu Jupiter vor avea grijă de câțiva norocoși în această perioadă. Anumite semne zodiacale vor avea parte de surprize frumoase, deși acestea sunt și semnele zodiacale care tind să sufere cel mai mult, ele sunt și oamenii care cred în dragoste. De aceea, în sfârșit își vor găsi sufletul pereche.

Acești oameni petrec mult timp singuri, pentru că nu vor să își piardă timpul lucrând cu energia celor care nu sunt cu adevărat iubitori și au ajuns să realizeze că singurul romantism pe care îl vor cunoaște vreodată va fi sub forma unui suflet pereche.

Luna și Jupiter scot la iveală trăsăturile noastre cele mai sentimentale, cele mai adorabile și mai exagerate, iar găsirea unui suflet pereche este în capul listei.

Jupiter extinde emoțiile, iar atunci când face o conexiune cu Luna, simbolul vieților noastre trecute și al sentimentelor, avem potențialul unei conexiuni cu sufletul pereche.

Mulțumită legii universale a atracției, putem atrage exact ceea ce avem nevoie și ceea ce ne dorim. Iar pentru că acest tranzit se referă la dragoste, bunătate și unitate, vor fi câteva semne zodiacale minunate care îl vor găsi pe cel care a fost menit să fie "al lor".

 

Care sunt cele trei semne zodiacale care își vor cunoaște sufletul pereche

 

În această lună frumoasă de primăvară, trei semne zodiacale vor întâlni cu siguranță persoana de care se vor îndrăgosti până peste cap. S-ar putea să o numească "suflet pereche", fie că le place sau nu. Așadar, dacă ești în căutare și ești unul dintre aceste 3 semne zodiacale, s-ar putea să-ți găsești sufletul pereche începând cu 9 martie 2022. Dacă ești deja într-o relație și n-ai realizat, astrele îți vor deschide ochii și îl vei vedea pe cel de lângă tine ca cea mai puternică iubire din viața ta

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

2. -imagine fara descriere- (sincerely-media-jxezrpesfse-unsplash.jpg)

 

Îți place stabilitatea; acest lucru este cunoscut. Nu ești persoana care se întâlnește cu toți cei pe care îi găsește atrăgători și, chiar dacă libidoul tău este la fel de activ și viu ca al oricui altcuiva, preferi să fii cu cineva pe care îl iubești.

Sexul ocazional este o pierdere de timp pentru tine, motiv pentru care, dacă ai de gând să împarți dragostea cu cineva, vrei ca acea persoană să fie chiar mai mult decât specială - vrei un suflet pereche.

Și tu ești cel care definește ce este sufletul pereche, în acest caz.

Există cineva pe care îl vei întâlni și care ar putea să îndeplinească această condiție, iar acest lucru se va întâmpla în jurul datei de 9 martie. Ceea ce îți dorești este o iubire în care poți avea încredere, iar tu ești pe cale să întâlnești acea persoană foarte curând.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

3. Trei semne... (roman-kraft-0evkn3-5jsu-unsplash.jpg)

 

Ai avut parte de multe relații romantice și numai ideea că au fost atâtea câte au fost te face să te simți obosit. Sigur, când erai foarte tânăr, părea un lucru cool: să te implici, să te desparți și să te implici din nou.

Dacă ai fi întâlnit persoana potrivită - dacă doar UNA dintre acele relații romantice ar fi fost ceea ce îți doreai de fapt, lucrurile ar fi atât de diferite astăzi.

Și asta este ceea ce visezi, Balanță: o iubire care să le depășească pe toate celelalte. Acesta este sezonul tău pentru dragoste. Iar luna asta îți poate aduce acest lucru. Dar pentru a se întâmpla, trebuie să recunoști că nu este vorba de cifre, ci de calitatea persoanei.

Persoana ta de calitate este sufletul tău pereche, iar ea se va face cunoscută în timpul acestui tranzit.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

4. Trei semne... (bhuvanesh-gupta-yh66crzpnzq-unsplash.jpg)

 

Ți-ai petrecut cea mai mare parte a vieții crezând în dragoste și în ideea că acea persoană specială - cea care se presupune că este "destinată" pentru tine, există. Ai tânjit după un suflet pereche cu care să-ți petreci viața și ai cunoscut câteva persoane în viața ta care ar fi putut să se potrivească.

Acel mic lucru numit "destin" a stat în cale de mai multe ori, așa că ai mers mai departe, tot dorind, tot nesatisfăcut, tot sperând.

Luna martie îți scoate la iveală partea ta cea mai bună, iar când ești în cea mai strălucitoare formă, atragi în schimb cei mai strălucitori oameni. Sufletele pereche strălucesc ca diamantele și sunt recunoscute de sufletele noastre. Vei observa acea persoană în următoarele zile și vei ști că are într-adevăr ceea ce trebuie pentru a deveni sufletul tău pereche.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel