Trei persoane rănite, într-un accident rutier. Impact grav între două autoturisme în județul Olt

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trei persoane rănite, într-un accident rutier. Impact grav între două autoturisme în județul Olt Sursa ISU Olt
Trei persoane rănite, într-un accident rutier. Impact grav între două autoturisme în județul Olt Sursa ISU Olt

Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident rutier produs luni după amiaza, pe DJ564 între localităţile Brebeni şi Coteana, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane, două femei şi un bărbat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, una dintre persoanele rănite, o femeie în vârstă de 26 de ani, a rămas în autoturism în urma impactului dintre cele două maşini şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare.

"Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor tuturor persoanelor implicate în accident. Femeia încarcerată, în vârstă de 26 de ani, care se afla singură în autoturism, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la UPU Slatina, conştientă. Celelalte două persoane, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Sibiu, şi o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în localitatea Comani, conştiente şi cooperante, cu diverse traumatisme, au fost transportate tot la UPU Slatina", a precizat Băsăşteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel