O avocată din Gorj a murit sub ochii fetițelor ei gemene. Mașina în care se aflau a intrat cu mașina într-un cap de pod

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
O avocată din Gorj a murit sub ochii fetițelor ei gemene. Mașina în care se aflau a intrat cu mașina într-un cap de pod Sursa gds.ro
O avocată din Gorj a murit sub ochii fetițelor ei gemene. Mașina în care se aflau a intrat cu mașina într-un cap de pod Sursa gds.ro

O femeie, de 42 de ani, a murit, iar fiicele acesteia, gemene, au fost rănite, după ce mașina a intrat joi după-masă într-un cap de pod, la Brănești, județul Gorj. Potrivit Adevărul, victima este o cunoscută avocată din Târgu-Jiu, fiind soția unui polițist local.

Potrivit IPJ Gorj, o femeie de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brănești din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Filiași, a părăsit sensul mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto. 

În autoturism se mai aflau două minore de 10 ani, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În zonă a intervenit și un elicopter al SMURD. Medicii au făcut eforturi să o salveze pe mamă, însă nu au reușit, relatează Gazeta de Sud

„În jurul orelor 16:30, ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență-n.r.) Gorj a fost solicitat să intervină la gestionarea unei situaţii de urgentă generată de un accident rutier (un autoturism a intrat într-un cap de pod) pe raza comunei Brăneşti, sat Brăneşti.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni și Detașamentul de Pompieri Tg-Jiu cu două autospeciale de intervenţie pentru descarcerare şi o ambulantă SMURD, precum şi echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat ca este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani şi 2 fetiţe de 10 ani.

Femeia se afla în maşină, încarcerată pe scaunul şoferului. Pompierii au reuşit să extragă victima din maşină, au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat. Cele două fete au fost transportate la UPU Craiova pentru investigaţii amănunţite de catre o ambulanță SAJ GORJ şi elicopterul SMURD Dolj, solicitat în sprijin“, au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel