Traseism politic fără limite: Patru primari ai PNL revin la PSD

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

 Patru primari care au fost aleși din partea PNL „se întorc” la PSD, anunță liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina. „Când au trecut la PNL li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare”.

„PSD Giurgiu, tot mai puternic! Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare. Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ. Astăzi (luni - n.r.), în conferinţă de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj”, scrie pe Facebook Marian Mina.

El precizează că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani.

„Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor! Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu celor care nu mai vor să lucreze cu ei”, conchide Mina.

Klaus Iohannis, împotriva traseismului politic

 

Președintele Klaus Iohannis s-a arătat de-a lungul timpului împotriva traseismulu politic. Ultima luare de poziție în acest sens a avut loc în vara anului trecut, atunci când tot mai mulți social-democrați voiau să plece din corabia social-democrată aflată în derivă și să treacă în cea liberală. 

"Eu reiterez ce am mai spus. Eu sunt împotriva acestui traseism politic. Ba, mai mult, am avut diferite întâlniri şi cu foşti colegi, colege din PNL şi le-am spus şi lor acest lucru, dar evident cazuri punctuale au apărut şi trebuie să spun încă o dată: eu sunt împotriva traseismului politic şi sper să prind vremea în politica românească când acest traseism nu se mai practică. (...) Probabil se va ţine cont din ce în ce mai mult (de punctul meu de vedere în privinţa traseismului, n.r.). Cel puţin aceasta ar fi speranţa mea, ca cel mai important partid acum de pe scena politică să dea un exemplu demn de urmat şi în acest domeniu", a afirmat şeful statului, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel