Transportul în comun rămâne paralizat. Șoferii continuă să protesteze, nemulţumiţi de salariile primite

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Şoferii de autobuze din Iaşi au urmat modelul colegiilor de la Constanţa şi au blocat complet oraşul în această dimineaţă.

Șoferii din municipiul Iași au decis să protesteze, în această dimineață.

Astfel, aceștia au ales să nu mai iasă la lucru, ci s-au adunat în faţa garajului companiei şi cer măriri salariale. Aproape jumătate din toţi şoferii companiei s-au adunat în această dimineaţă pentru a-şi striga nemulțumirile şi pentru a-i cere primarului, Mihai Chirica, o întâlnire în care să discute despre problemele lor, potrivit ObservatorNews.

Aceştia au înaintat o listă de cerinţe, printre care şi solicitarea ca salariul minim să fie negociat la 4 mii de lei. Din toată flota de autobuze publice, în această dimineață, doar două au ieşit pe traseu, respectiv cursele speciale care deservesc Spitalului Mobil de la Leţcani.

 

Transportul în comun este paralizat

 

Greva șoferilor de la Iași vine în urma protestului de ieri dimineață, când angajaţii CT BUS, fiind nemulţumiţi de salariile primite, au refuzat să plece în curse, astfel că niciun mijloc de transport nu a circulat pentru câteva ore pe întreaga rază a municipiului Constanţa.

Astfel, luni dimineață, 1 noiembrie, a avut loc o grevă spontană a angajaţilor CT BUS care a afectat grav traficul din municipiul Constanța. Șoferii sunt, în continuare, nemulţumiţi de salariile primite, astfel că au refuzat să plece în curse. În aceste condiții, niciun mijloc de transport nu a circulat timp de câteva ore pe raza municipiului Constanţa, potrivit ObservatorNews.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe Facebook de către reprezentanții CT BUS. Astfel, în postarea publicată, compania a specificat că se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun în această dimineață, din cauza unei greve spontane.

"CT BUS anunță publicul călător că se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun, din cauza unei greve spontane. Astfel, șoferii refuză să iasă pe traseu, în contextul negocierilor eșuate pentru mărirea salariilor. Vă oferim scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem demersuri pentru rezolvarea acestei situații!", au transmis reprezentanţii CT BUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel