Transportul în comun, paralizat. Șoferii au intrat în grevă, nemulţumiţi de salariile primite

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Transportul în comun, paralizat. Șoferii au intrat în grevă, nemulţumiţi de salariile primite
Transportul în comun, paralizat. Șoferii au intrat în grevă, nemulţumiţi de salariile primite

Grevă spontană a angajaţilor CT BUS în această dimineaţă. Aceștia sunt nemulţumiţi de salariile primite și au refuzat să plece în curse, astfel că niciun mijloc de transport nu circulă în aceste momente pe raza municipiului Constanţa.

În această dimineață are loc o grevă spontană a angajaţilor CT BUS care urmează să afecteze grav traficul din municipiul Constanța. Șoferii sunt nemulţumiţi de salariile primite, astfel că au refuzat să plece în curse. În aceste condiții, niciun mijloc de transport nu circulă în aceste momente pe raza municipiului Constanţa, potrivit ObservatorNews.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe Facebook de către CT BUS. Astfel, în postarea publicată, compania a specificat că se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun în această dimineață, din cauza unei greve spontane.

"CT BUS anunță publicul călător că se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun, din cauza unei greve spontane. Astfel, șoferii refuză să iasă pe traseu, în contextul negocierilor eșuate pentru mărirea salariilor. Vă oferim scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem demersuri pentru rezolvarea acestei situații!", au transmis reprezentanţii CT BUS.

 

Grevă în domeniul transporturilor în mai multe țări

 

În urmă cu o săptămână, MAE a emis o avertizare de călătorie în Franța, unde o grevă a sindicatelor din transportul feroviar a dat peste cap și a blocat circulația trenurilor în țară. Protestul a afectat, în special, zonele de vest și sud-vest ale țării.

Ministerul Afacerilor Externe a informat atunci cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că personalul din transportul feroviar (din zonele memționate, de vest și sud-vest) a anunțat intrarea în grevă, cu asigurarea serviciului minim al circulației trenurilor.

Astfel, circulația trenurilor nu a fost complet paralizată, însă rețeaua feroviară din zonele Bretagne, Pays de la Loire, Centre-Val de Loire, Nouvelle-Aquitaine și Occitanie a fost perturbată timp de câteva zile, transmite Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea în permanență a informaţiilor actualizate privind condiţiile de transport din statele în care doriți să călătoriți, disponibile pe site-ul SNCF.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel