TRAGEDIE. Un polițist a ÎMPUȘCAT în CAP o femeie nevinovată în timpul unei urmăriri la Reghin

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O femeie a fost împuşcată în cap, din greşeală, în timpul unei urmăriri la Reghin. 

Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 19.50, atunci când poliţiştii rutieri din Reghin au încercat să oprească în trafic un şofer, informează observator.tv.

Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea.

„Din acest motiv, polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, care a fost dat în consemn polițiștilor din cadrul Sectiei de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești, întrucât se îndrepta în direcția respectivă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Poliţiştii din Brâncoveneşti au găsit autoturismul pe raza localităţii Aluniş, însă nici de această dată şoferul nu a oprit la semnal.

Având în vedere cele precizate, un polițist din cadrul secției respective a efectuat foc de armă asupra autoturismului în cauză”, au precizat poliţiştii în comunicat.

Citește și MASACRU. Cel puțin 13 MORȚI, într-o bătălie între poliție și bande (VIDEO)

O femeie în vârstă de 59 de ani, din localitatea Aluniş, care se afla în zonă, a fost împuşcată în cap de poliţistul care a intenţionat să tragă spre maşina fugarului.

„În acel moment, polițiștii Secției Rurală de Poliție nr. 6 Brâncovenești au abandonat urmărirea autoturismului în cauză și acordat primele îngrijiri medicale femeii, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului', au explicat poliţiştii.

Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj- Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au continuat urmărirea autoturismului, care a fost oprit în localitatea Răstolița, iar conducătorul auto a fost identificat, fiind aplicate măsurile legale.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel