Tragedie. Un muncitor român a decedat, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
acces-interzis-politia
acces-interzis-politia

Un muncitor de 43 de ani a murit la Ploieşti după ce un mal de pământ s-a surpat peste el şi l-a îngropat la 2 metri adâncime. Bărbatul lucra împreună cu 2 colegi la reţeaua de canalizare a unui bloc.

Inspectorii de muncă spun că echipă ar fi trebuit să sprijine malul, deoarece în ultimele zile a plouat, iar pământul este îmbibat cu apă.Muncitorii nu ar fi luat această măsură de protecţie.

Accidentul de muncă s-a petrecut într-un cartier din Ploiești, unde muncitorii au fost trimişi să repare o conductă. Unul dintre ei a coborât în șanț când a fost surprins de prăbuşirea malului de pământ. Colegii săi au sunat la 112, iar pompierii şi ambulanța au ajuns repede acolo.  Poliţia şi inspectorii de muncă au făcut cercetări la faţa locului pentru a stabili cine se face vinovat de accident.  Înainte de a scoate victima din șanț, pompierii au stabilizat malul.

Acum, oamenii legii urmează să stabilească dacă firma care a trimis echipa să efectueze această lucrare şi-a îndeplinit toate obligaţiile în ceea ce priveşte protecţia muncii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel