Italia. Tânăr român, mort după un accident de muncă oribil. Cristian avea doar 23 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de doar 23 de ani, Cristian C. a murit vineri seară, într-un grav accident de muncă, la San Donà di Piave, în Veneto, relatează Rai News.

Accidentul tragic în urma căruia Cristian și-a pierdut viața s-a petrecut în fabrica unde tânărul lucra la strung, în schimbul de noapte. Băiatul lucra în fabrica Elettromeccanica Viotto di San Donà di Piave,  specializată în construcția și revizia de mașini industriale, motoare electrice, echipamente, întreținerea mecanică și electrică a utilajelor și mașinilor industriale pentru diverse sectoare de producție.

Nu se știe exact cum, dar se pare că tânărul muncitor român lucra cu un strung care i-a provocat răni grave. Inspectorii Spisal cercetează circumstanțele în care s-a petrecut accidentul și a încerca să reconstituie faptele.

Deși colegii i-au acordat lui Cristian primul ajutor, când a ajuns Ambulanța, medicii nu au putut decât să constate decesul tânărului. La fața locului au intervenit și carabinierii care au deschis un dosar îna ceastă cauză.

Cristian Cuceu era originar din Fărcașa, județul Maramureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel