TRAGEDIE pe o șosea din Neamț: Copil de 9 ani, lovit MORTAL de o mașină

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un băiat în vârstă de 9 ani, din judeţul Iaşi, a fost accidentat mortal de un autoturism pe drumul judeţean DJ 155I, în localitatea Davideni - comuna Ţibucani, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu. 

Accidentul s-a produs în cursul serii de miercuri, în timp ce copilul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

"Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din localitatea Bălţăteşti, conducea un autoturism pe drumul judeţean 155 I, în localitatea Davideni, a surprins şi accident un minor, în vârstă de 9 ani, din judeţul Iaşi, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorului, acestuia fiindu-i acordate îngrijiri medicale la faţa locului de un echipaj medical. În urma leziunilor suferite a survenit decesul acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, potrivit Agerpres.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel