Tragedie în Valencia! Un român și-a ucis fetița de doi ani

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Bărbatul și-a înjunghiat copilul după care s-a aruncat în gol de la etajul doi al blocului în care locuia, dar a scăpat cu răni ușoare.

 

Spaniolii sunt șocați de gestului un român care și-a ucis cu sânge rece fetița de numai doi ani. Crima a avut loc duminică după-amiază pe strada Padre Castell, la numărul 12, în orașul Alzira din Provincia Valencia. După cum informează Radio Valencia fetița ar fi fost singură acasă cu tatăl său în momentul agresiunii, însă jurnaliștii ziarului Las Provincias spun că motivul crimei ar fi fost o ceartă între părinți.

 

 

Imediat după ce și-a ucis fetița de doi ani cu un cuțit, tatăl s-a aruncat de la etajul doi al clădirii pentru a-și lua viața. Căderea i-a fost însă atenuată de plafonul unei mașini parcate în fața blocului, iar bărbatul a scăpat doar cu câteva răni ușoare. El a fost dus la Spitalul La Ribera pentru a fi consultat și a rămas în custodia poliției.

 

Mama fetiței a suferit un atac de panică și a fost dusă cu o ambulanță, tot la spitalul La Ribera, unde va rămâne sub supraveghere de specialitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel