Tragedie în Italia. Cine este criminalul care şi-a împuşcat, cu sânge rece, soţia şi gemenii de doi ani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
italia_un barbat_si_a_impuscat_sotia
italia_un barbat_si_a_impuscat_sotia

O tragedie a avut loc, luni, 9 noiembrie, în jurul orei 5.30, la Torino, unde un bărbat și-a împușcat soția și gemenii de 2 ani, iar apoi s-a sinucis. Femeia a murit pe loc. Unul dintre copii a decedat la spital, iar cel de-al doilea, o fetiţă, este în sare gravă.

 

Carabinierii, care au fost alertați de vecini, au pătruns în vila familiei, în această dimineață, unde au găsit-o pe femeia decedată. Cei doi copii gemeni, de 2 ani, au fost transportați urgent la spital, ambii în stare gravă. Din păcate, unul dintre copii a murit din cauza rănilor răni grave. Criminalul Alberto Accastello s-a sinucis. Acesta lucra ca muncitor. 

Potrivit unei reconstrucții inițiale a crimei, bărbatul de 40 de ani a tras mai multe focuri de armă cu un pistol, deţinut legal, în soţia sa, Barbara Gargano, în vârstă de 38 de ani, apoi în cei doi copii minori și în câine. Ulterior, criminalul s-a împuşcat în cap.

Vecinii au solicitat ajutorul oamenilor legii, după ce au auzit mai multe împușcături din casa familiei. Medicii au încercat să-l salveze şi pe criminal, însă acesta a murit, la scurt timp, după ce s-a împuşcat în cap, scrie fanpage.it.  Medicii depun acum eforturi pentru a salva fetiţa, care este internată în stare foarte gravă la spitalul Regina Margherita din Torino.

 

2. italia_sot... (italia_sotie_si_doi_copii_impuscati.JPG)

 

Tragedia, anunțată printr-un telefon

 

Între timp, carabinierii au demarat o anchetă pentru a stabili motivele care au dus la această crimă odioasă şi dinamica exactă a tragediei. În acest moment, motivele care l-au determinat pe bărbatul de 40 de ani să-şi ucidă soţia, copiii şi câinele sunt încă necunoscute. Totuşi, se pare că, înainte de tragedie, criminalul şi-ar fi sunat fratele.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel