Accident TERIBIL în Italia. Un român a MURIT, după ce a fost spulberat de o mașină și aruncat 10 metri în aer

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Tragedie greu de imaginat în Italia. Un român și-a pierdut viața, după ce a fost spulberat de o mașină, la Scalea, o localitate din provincia Cosenza. 

Incidentul s-a petrecut duminică seară, puțin după ora 19.00, pe drumul național 18. Românul, în vârstă de 45 de ani se deplasa pe bicicletă. La un moment dat, a fost lovit mortal de un autoturism Volkswagen Passat, la volanul căruia se afla un bărbat din San Nicola Arcella.

Potrivit publicației miocomune.tv, accidentul s-a produs lângă o benzinărie, iar șoferul mașinii susține că victima a ieșit brusc în față și nu a putut să oprească la timp.

A fost aruncat 10 metri în aer

 

Potrivit primelor cercetări la fața locului, impactul a fost deosebit de violent. Românul a fost aruncat 10 metri în aer și a murit pe loc. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai avut ce face și au constatat decesul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 45 de ani a fost depus la capela cimitirului din localitate. Există posibilitatea ca anchetatorii să dispună efectuarea unei autopsii.

Polițiștii din Scalea fac în continuate cercetări în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel