Caz CUTREMURĂTOR în Italia: Un bărbat și-a împușcat soția și cei doi copii, apoi și-a luat viața. "Alo!? Voi muri în curând!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Tragedie în această dimineață în localitatea italiană Carignano, din provincia Torino. Un bărbat și-a împușcat soția și cei doi copii gemeni, iar apoi s-a sinucis. 

Scena șocantă s-a petrecut luni, 09 noiembrie, puțin înainte de ora 5 dimineața, într-o vilă din Carignano. Alberto Accastello, un muncitor italian în vârstă de 40 de ani, și-a împușcat mortal soția cu un pistol, după care a deschis focul și asupra celor doi copii gemeni în vârstă de numai de doi ani. După ce a terminat cu familia, bărbatul a împușcat și câinele, după care s-a sinucis trăgându-și un glonț în cap.

Vecinii au chemat poliția

 

Potrivit publicației LaStampa, femeia a fost găsită lipsită de viață de carabinierii care, chemați de vecini, au spart ușa. Cei doi copii gemeni, un băiat și o fetiță, au fost transportați urgent la Spitalul Regina Margherita.

Din păcate, Alessandro a murit la scurt timp după spitalizare. Fetița a supraviețuit, însă este în stare foarte gravă.

Când au ajuns la fața locului, medicii l-au găsit în viață și pe criminal, însă acesta a murit la scurt timp.

Bărbatul n-a suportat gândul despărțirii

 

Potrivit autorităților, arma folosită de bărbat pentru a-și ucide familia este un pistol deținut în mod legal. Se pare că italianul a luat-o razna după ce, în urmă cu câteva zile, soția sa l-a anunțat că dorește să divorțeze. Cu câteva minute înainte de gestul său nebun, bărbatul și-ar fi sunat fratele, care locuiește în Racconigi, și i-a spus că va muri în curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel