Toate canalele TV din Rusia anunță că a început Al Treilea Război Mondial

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Rusia anunță pe toate canalele TV - A început al treilea război mondial.
Rusia anunță pe toate canalele TV - A început al treilea război mondial.

Rusia anunţă în mod direct că a început Al Treilea Război Mondial. Canalele media ruseşti au anunțat la unison acelaşi lucru. 

Olga Scabeieva, prezentatoare la Russia 1, a spus că este clar că Al Treilea Război Mondial a început, relatează DailyMail. Aceasta a mai precizat că armata rusă luptă "contra infrastructurii NATO, nu împotriva blocului NATO propriu-zis". 

Olesia Loseva, prezentatoare a Vremea Pocajet, a declarat că Occidentul a alimentat Ucraina în mod constant cu armament.

De asemenea, aceasta a mai precizat că Occidentul crede "toţi ruşii trebuie şterşi de pe faţa pământului". Dmitry Drozdenko, comentator militar pentru postul Channel 1, a declarat că ce se întâmplă acum în Ucraina este "un război pe mai multe nivele". 

Rusia avertizează SUA să înceteze înarmarea Ucrainei printr-o scrisoare oficială

 

În același timp, Rusia a avertizat Statele Unite, printr-o scrisoare oficială, că vor exista ”consecințe imprevizibile”, dacă Washingtonul continuă să înarmeze Ucraina.

”Solicităm Statelor Unite și aliaților săi să oprească militarizarea iresponsabilă a Ucrainei, care implică consecințe imprevizibile pentru securitatea regională și internațională”, a transmis Rusia, într-o notă diplomatică adresată Statelor Unite, citată de Antena3.

Scrisoarea, care a fost vizualizată de The Washington Post, a adăugat că SUA au încălcat regulile care guvernează transferul de arme în zonele de conflict.

Potrivit documentului, Moscova a acuzat NATO că a împiedicat negocierile timpurii de pace cu Ucraina ”pentru a continua vărsarea de sânge”.

Departamentul de Stat a refuzat să confirme orice corespondență diplomatică privată.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt a adăugat că poate confirma că, alături de aliați și parteneri, ”oferim Ucrainei asistență de securitate în valoare de miliarde de dolari, pe care partenerii noștri ucraineni o folosesc cu un efect extraordinar pentru a-și apăra țara împotriva agresiunii neprovocate și a actelor oribile de violență ale Rusiei.”

Vestea trimiterii acestei scrisori diplomatice vine în momentul în care președintele Biden a anunțat un nou pachet de ajutor militar suplimentar de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina. Acesta include pentru prima dată muniții avansate pe care țara devastată de război le-a cerut.

”Armata ucraineană a folosit armele pe care le oferim cu un efect devastator. Pe măsură ce Rusia se pregătește să-și intensifice atacul în regiunea Donbass, Statele Unite vor continua să ofere Ucrainei capabilitățile de a se apăra”, a spus Biden.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel