Titus Corlățean, REACȚIE la respingerea de către Klaus Iohannis: „Îmi permit însă să-i atrag atenţia”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Senatorul PSD Titus Corlăţean reacţionează la anunţul că preşedintele Klaus Iohannis respinge nominalizarea sa pentru funcţia de viceprim-ministru. 

Numit de Iohannis „artizanul catastrofei de la alegerile din 2014”, Titus Corlăţean afirmă că preşedintele generează un nou conflict juridic de natură constituţională şi chiar se face vinovat de abuz în serviciu.

Citește și Klaus Iohannis desființează propunerea PSD care a umilit Diaspora: „Nu va fi MINISTRU nicăieri!"

„Nu a fost nicio surpriză pentru mine. Mă aşteptam la o astfel de decizie, inclusiv la formulele ofensatoare adresate în general de domnul preşedinte Iohannis oponenţilor politici. Îmi permit însă să-i atrag atenţia că a încălcat încă o dată legea. Nominalizarea candidaturii mele la un portofoliu ministerial nu încalcă niciuna dintre cele patru condiţii de legalitate prevăzute de cadrul legislativ românesc în astfel de situaţii. Îmi permit, totodată, să semnalez că domnul preşedinte generează încă o dată un conflict juridic de natură constituţională între Preşedinţie şi Guvern şi că fapta domniei sale întruneşte, în baza legii, elementele constitutive ale infracţiunii de abuz în serviciu”, a declarat senatorul social-democrat, pentru stiripesurse.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel