Știrile zilei, 19 iulie. Fii la curent cu cele mai importante evenimente

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Știrile amiezii, 19 iulie. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în prima parte a zilei. 

- Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, la ora 13.00, numărul românilor infectați cu coronavirus. În intervalul 18.07.2020 (10:00) – 19.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 17 decese ( 5 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 767 noi cazuri de îmbolnăvire. Bilanțul de astăzi, detaliat, AICI.

- Un accident rutier a avut loc pe A1 , la 1 km de Vama Nădlac, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară, șase persoane fiind implicate în accident. Au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale trei copii și patru adulți.

- Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni, aglomerat de la primele ore ale dimineții. Autoritățile aeronautice le cer pasagerilor să se prezinte la aeroport cu trei ore înainte de ora programată a zborului, mai ales dacă au curse dimineaţa.

- Un asistent medical din judeţul Vrancea a murit din cauza virusului Sars-Cov 2. Bărbatul avea 49 de ani şi era angajat al spitalului din Vidra. Victima era liderul filialei locale a Federaţiei Sanitas.

- Un accident cumplit a avut loc duminică pe Transfăgărășan (DN7C). Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori.

Știrile amiezii din DIASPORA

 

- Până astăzi s-au înregistrat 5.215 cazuri de infectare cu noul coronavirus printre românii din Diaspora, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică. Încă 3 cazuri depistate în rândul românilor din Grecia.

- În Spania, noul coronavirus a făcut ravagii în casele de bătrâni, unde mii de beneficiari au murit fără măcar să ajungă la spital. Iar unele aziluri au fost închise de tot. După ce și-a pierdut părinții într-un astfel de azil, Ana Ariza vrea să dea în judecată Guvernul regional din Madrid pentru genocid.

- Tragedie în Spania. Un român de 58 de ani, originar dintr-un sat din Maramureș, a murit după ce a fost prins de presa de balotat pe care lucra. Patronul său a fost cel care a dat alerta. 

- Patinatoarea rusă Ekaterina Alexandrovskaia, care a reprezentat în ultimii ani Australia la competiţiile internaţionale, a încetat din viaţă, la Moscova, la vârsta de 20 de ani.

- Sâmbătă după-amiază a avut loc un accident de circulație pe autostradă în Germania, în zona Celle. 3 vehicule implicate, după ce un tânăr român de 31 de ani din Eldingen și altul din Celle, în vârstă de 54 de ani, care se deplasa în spatele său, s-au ciocnit, provocând un accident în lanț.

- S-au cunoscut atunci când ea avea grijă de părinții lui și, pentru o scurtă perioadă de timp au avut o aventură, dar când s-a terminat, el a început să o chinuie cu avalanșe de mesaje la telefon și să o urmărească. Românca de 31 de ani nu a mai suportat să fie obiectul obsesiei bărbatului de 60 de ani, așa că a chemat poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel