Italia. Badantă româncă, hărțuită de fiul unei familii pe care o îngrijea: Era obsedat de ea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

S-au cunoscut atunci când ea avea grijă de părinții lui și, pentru o scurtă perioadă de timp au avut o aventură, dar când s-a terminat, el a început să o chinuie cu avalanșe de mesaje la telefon și să o urmărească. Românca de 31 de ani nu a mai suportat să fie obiectul obsesiei bărbatului de 60 de ani, așa că a chemat poliția.

O badantă româncă în vârstă de 31 de ani a depus o plângere la poliția din Prato, după ce fiul bătrânilor pentru care lucrase, un  italian de 60 de ani, cu care avusese o scurtă relație, a început s-o hărțuiască. Bărbatul o asalta cu mesaje pe telefon, urmărind-o peste tot. .

Cei doi au avut o relație pentru o scurtă vreme. După ce s-au despărțit însă, iar femeia a încetat să îi mai asiste pe părinții lui, italianul a început să o hărțuiască cu mesaje și apeluri, și să o urmărească atât prin oraș, cât și acasă, potrivit Notizie di Prato.

Obsedat de femeia româncă, bărbatul de 60 de ani sper astfel să o convingă pe tânăra româncă să reia relația cu el. Femeia de 31 de ani, care are o fiică minoră, l-a denunțat pe bărbatul italian la poliție de 3 ori în cursul lunii curente, mai mult de teama că fiica sa, minoră, ar putea păși ceva din cauza obsesiei lui.

Polițiștii l-au prins în flagrant pe bărbat în timp ce stătea în fața locuinței româncei din Prato, polițiștii l-au pus sub arest pe bărbat și l-au condus după gratii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel