Cadru medical și lider SANITAS, ucis de coronavirus: „Ionică este, din nefericire, o nouă victimă a virusului ucigaş“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un asistent medical din judeţul Vrancea a murit din cauza virusului Sars-Cov 2. Bărbatul avea 49 de ani şi era angajat al spitalului din Vidra. Victima era liderul filialei locale a Federaţiei Sanitas.

Decesul asistentului medical Ionică Potop s-a produs sâmbătă. Bărbatul avea 49 de ani şi lucra la Spitalul „N.N. Săveanu" din comuna vrânceană Vidra. După ce s-a infectat cu virusul Sars Cov 2, el a fost internat în spital. Sâmbătă, starea lui de sănătate s-a agravat şi în cele din urmă bărbatul a murit la Institutul Naţional de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti.

Decesul a fost anunţat pe Facebook de colegii asistentului medical de la Federaţia Sanitas.

„Cu imensă tristeţe aducem un ultim omagiu colegului nostru IONICĂ TAFTĂ POTOP, asistent medical şi lider SANITAS la Spitalul N.N.Săveanu din Vidra, judeţul Vrancea. Ionică este, din nefericire, o nouă victimă a virusului ucigaş”, scrie în mesajul de condoleanţe al reprezentanţilor Sanitas.

Vrancea este unul dintre cele mai afectate judeţe de epidemia COVID-19. Potrivit datelor furnizate de autorităţile centrale, de la debutul epidemiei 1343 de persoane s-au infectat cu Sars Cov 2, dintre care 76 au murit din cauza virusului, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel