Știrile serii, 1 septembrie: Cele mai importante informații, pe scurt

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Știrile serii, 1 septembrie. Știri Diaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în cea de-a doua parte a zilei de astăzi.

-> Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, anunță că se retrage din funcție, decizia fiind luată în urma scandalului legat de întâlnirea cu lideri ai clanului Duduianu. Declarația completă AICI.

-> Marcel Vela a anunțat astăzi cine va exercita temporar comanda Poliției Române, „până la numirea unui ofițer care să preia această funcție și responsabilitate”. Numele AICI.

-> Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut marţi că toţi "combinagii" care au ţinut Guvernul Orban 'în viaţă' sunt 'răspunzători', alături de PNL, pentru "dezastrul" în ce priveşte îmbolnăvirile cu COVID-19. Detalii AICI.

-> Monica Anisie explică în ce condiții pot opta părinții doar pentru școala online. Documentele necesare

-> Câte doze de vaccin anti-Covid va primi România de la UE. Anunțul făcut de Nelu Tătaru

-> Autorităţile elene au decis întârzierea redeschiderii şcolilor. Măsura a fost luată din cauza creşterii infecţiilor cu COVID-19, a declarat marţi guvernul.

 

Știri relevante cu și pentru românii din Diaspora

 

-> „Prețuri interesante și convenabile”, anunță compania aeriană Lumiwings pentru zboruri noi din Italia spre România începând cu data de 1 decembrie. Mai multe informații AICI.

-> Un cuplu de români a rămas fără mașină - un microbuz de 8 locuri - în Tanum, Suedia. Mai grav este că acel autoturism era pentru ei nu doar mijloc de transport, ci și casă, atât în Suedia, cât și în România. Povestea pe larg AICI.

-> Chiar dacă sunt în centrul luxului în unul dintre cele mai mari orașe din lume, zeci de români trăiesc mai ceva ca oamenii străzii. Jurnaliștii britanici au făcut publice poze cutremurătoare, care arată cum conaționalii noștri dorm pe cartoane, înghesuiți, la doi pași de hoteluri de cinci stele

-> Italia. Șofer român de TIR, implicat într-un accident mortal. Familie distrusă: tatăl a murit, fiul de 7 ani în stare gravă. Scene cumplite (FOTO)

-> Italia preia modelul Germaniei: 100.000 de muncitori români, așteptați în podgoriile din Treviso. „OK pentru carantină activă“

-> Italia. Român, oprit de poliţişti. În portbagajul maşinii ascundea o avere. Mai multe detalii AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel