Italia. Român, oprit de poliţişti. În portbagajul maşinii ascundea o avere

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. O româncă este dată dispărută de o lună de zile. Suspectul principal pentru dispariția femeii este chiar iubitul ei
Italia. O româncă este dată dispărută de o lună de zile. Suspectul principal pentru dispariția femeii este chiar iubitul ei

Un bărbat a fost oprit de carabinieri din Caerano San Marco pentru un control de rutină. Episodul datează din 28 august, când bărbatul, un român de 41 de ani, a fost verificat de militari în jurul orei 18.00, pe Via Piave din Caerano.

 

Când au verificat maşina, un BMW 535, carabinierii au găsit în portbagaj diverse mărfuri: pantofi, ochelari de vedere și ochelari de soare, huse pentru canapele, dar şi și binocluri pentru arme. Valoarea bunurilor din portbagaj se ridică la 25 de mii de euro.

Deoarece, românul nu a putut prezenta facturi sau bonuri fiscale pentru aceste bunuri, oamenii legii au stabilit că acestea au fost furate de de la companie din Caerano San Marco.  Potrivi oggitreviso.it, bunurile au fost returnate, iar românul s-a ales cu dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel