Teodorovici, despre opoziţie: Nişte roboţei programaţi politic

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a comparat, sâmbătă, partidele de opoziţie cu „nişte roboţei programaţi politic, care construiesc ziduri fragile de minciună şi ură ca într-un joc de Tetris”. El a adăugat că în timp ce PSD oferă proiecte, Opoziţia vinde iluzii deşarte.

Cu fiecare proiect realizat, cu fiecare promisiune ţinută sau ţintă atinsă, cu fiecare pas înainte facem dovada încrederii, voinţei şi putinţei noastre şi dărâmăm zidurile fragile de minciună, de ură şi de zădărnicie pe care nişte roboţei programaţi politic le construiesc ca într-un joc de Tetris. Deosebirea dintre noi şi ei este ca diferenţa dintre realitate şi iluzie, dintre un vis lucid şi unul amăgitor. Pentru că noi am oferit deja multe proiecte realizate, ţinte atinse, idei şi soluţii viabile pentru toţi românii, în timp ce ei doar vând iluzii deşarte....sau nici măcar atâta", a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

El a adăugat că PSD va da României un preşedinte care va aduce consens.

„Şi pentru că PSD va da acestei ţări un preşedinte care va aduce consens şi care va vrea şi va reuşi să îl reprezinte pe fiecare român în parte de oriunde ar fi el şi nu doar pe cetăţeanul -meu- sau pe cetăţeanul cu o anumită conduită şi ideologie. Este ceea ce a rămas şi contează după întâlnirea de azi, de la Deva, cu primarii din Hunedoara şi cu membrii organizaţiei judeţene condusă de Laurenţiu Nistor, cu toţii oameni hotărâţi să obţinem un rezultat extraordinar în toate competiţiile electorale ce vor urma", a conchis Teodorovici.

Social-democraţii au desemnat-o pe Viorica Dăncilă drept prezidenţiabilul partidului.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy