Teodor Meleșcanu, DEMIS din funcția de ministru de EXTERNE. Ultimă oră

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Afacerilor Externe a rămas fără sprijin politic. În locul lui a fost propusă o femeie. Varujan Vosganian a fost cel care a anunțat acest lucru. În același timp, acesta spune despre Teodor Meleșcanu că a fost un om care și-a făcut treaba. 

"Am hotărât să retragem sprijinul politic domnului Teodor Meleșcanu. În același timp am propus ca doamna Ramona Mănescu să fie propusă pentru acestă poziție de Ministru al Afacerilor Externe. Am avut în vedere experiența politică îndelungată. Doamna Ramona Mănescu are o experiență în politica liberală de aproape un sfert de veac. A avut trei mandate de parlamentar european. În această poziție a activat în structurile parlamentului european care au o responsabilitate în politica externă", a declarat Varujan Vosganian. 

Varujan Vosganian a declarat că Teodor Meleșcanu este destituit din funcția de ministru de externe chiar dacă a avut performanțe în timpul mandatului. Acesta spune că Meleșcanu a fost demis din cauza percepției publice despre modul în care s-a votat în Diaspora. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel