Taximetrist ATACAT de trei clienți. Au decis să îi aplice o corecție

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un taximetrist din Timişoara a ajuns la spital, sâmbătă, după ce ar fi fost bătut de trei clienţi supăraţi că şoferul ar fi ales un traseu mai lung, pentru a încasa mai mulţi bani.

Trei bărbaţi din judeţul Timiş sunt cercetaţi penal după ce, sâmbătă dimineaţa, ar fi bătut un taximetrist în vârstă de 31 de ani, din Timişoara, care i-a transportat cu maşina.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, şoferul i-ar fi preluat din faţa unei pizzerii din oraş şi ar fi fost lovit atunci când a ajuns la destinaţie, pe strada Jules Verne. Agresorii erau beţi şi ar fi reacţionat violent fiind supăraţi că taximetristul ar fi ales un traseu mai lung pentru a încasa mai mulţi bani.

Tânărul de 31 de ani a fost transportat la spital, iar după ce a primit îngrijiri medicale, nu a avut nevoie de internare.

Bărbatul a declarat, la audieri, că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat după ce a fost lovit.

Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru lovire sau alte violenţe, fiind posibil ca încadrarea să fie schimbată în urma cercetărilor.

Cei trei suspecţi şi câţiva martori se află la audieri, ancheta fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel