Tatăl Oanei Sârbu a murit. Actorul Romulus Sârbu avea 86 de ani. Artista româncă, în doliu: „Dacă aveai încă un pic de răbdare...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu, a murit, lăsând un gol imens în sufletul fiicei sale. S-a stins din viață la vârsta de 86 de ani, după o carieră de jumătate de secol în pantomimă.

Oana Sîrbu este în doliu, după ce tatăl ei, Romulus Sîrbu, a murit.

Actrița și-a iubit extrem de mult părinții, iar în ultimii doi ani i-a pierdut pe amândoi. Pe una dintre rețelele de socializare, Oana Sîrbu a postat un mesaj trist prin care anunța decesul tatălui ei. „Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare”, este mesajul postat de Oana Sîrbu.

Sute de mesaje de condoleanțe a primit actrița pe Facebook din partea prietenilor virtuali. Alexandru, fiul vedetei, împodobise bradul de Crăciun, iar ea și-ar fi dorit ca și tatăl ei să-l vadă. Oana Sîrbu a urcat pe scenă pentru ultima dată alături de tatăl ei la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Aceștia au făcut parte din spectacolul „Galele Savoy” și au foarte apreciați de spectatori, fiind răsplătiți cu multe aplauze.

În august 2020, actrița și-a pierdut și mama. Ea era grav bolnavă și a încetat din viață la vârsta de 87 de ani. Oana Sîrbu mai are un frate, Mihai-Mădălin - licențiat în Regie film.

„O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea’, a povestit Oana, extrem de emoționată, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Romulus Sîrbu, tatăl Oanei Sîrbu s-a născut 5 martie 1935 și a murit la vârsta de 86 de ani. Romulus Sîrbu a fost un renumit actor român de pantomimă și a studiat Școala de coregrafie „Floria Capssaly” din 1947 până în 1950. El a fost balerin la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” și el a înființat cuplul comic fantezist „Anton și Romică” împreună cu Anton Nicolae. Din anul 1958 cei doi s-au dedicat exclusiv acestui duet, debutând într-un spectacol intitulat „Concertul tinereții” la Teatrului Satiric-Muzical „Constantin Tănase” din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel