Tatăl adoptiv al Sorinei, după sesizarea Procurorului general: „Am anunțat Ambasada SUA. Va ieși un scandal diplomatic”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Procurorul general Bogdan Licu a solicitat astăzi revizuirea hotărârii judecătorești prin care micuța Sorina a fost dată spre adopție unui cuplu de români stabilit în Statele Unite. Totodată, acesta a cerut și interidicție de părăsire a țării pentru fetiță. 

Gabriel Săcărin, tatăl adoptiv al Sorinei, susține că nu înțelege această reacție a Procurorului general, în condițiile în care ei au toate documentele necesare, inclusiv acordul SUA pentru adopție.

Citește și Ministrul Sănătății, despre fetița Sorina: „Copilul a fost RĂPIT"

Săcărin a mai susținut, pentru Libertatea, că situația se va termina la CEDO, că deja a anunțat Ambasada Statelor Unite și crede că se va lăsa cu scandal diplomatic.

„Este greu sa spun ce se va întâmpla, dar cred că toată treaba asta se va termina la CEDO. Oamenii politici folosesc niste pârghii care nu își au rostul. Avem toate documentele necesare, inclusiv acordul SUA pentru adopție, și acum vine un procuror general să spună să nu plece din țară.

Citește și Noi documente în cazul Sorinei. Ce arată RAPOARTELE de la întâlnirile dintre familia adoptatoare și familia care o creștea (FOTO)

În ce bază face aceste solicitări, ce motive? Sunt hărțuit de jumătate din populația țări... E incredibil. Am anunțat Ambasada SUA, cred că va ieși un scandal diplomatic”, a declarat Gabriel Săcărin, pentru Libertatea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel