Ministrul Sănătății, despre fetița Sorina: „Copilul a fost RĂPIT”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, consideră că micuța Sorina a fost pur și simplu răpită, atunci când autoritățile au luat-o din casa asistentului maternal care a îngrijit-o până la vârsta de opt ani. Ministrul Sănătății a mai declarat, pentru B1 TV, că fetița nu ar fi trebuit luată din mediul în care s-a obișnuit fără o discuție prealabilă cu psihologul. Pintea a insistat că ar trebui să ne pese de ce e în sufletul acestui copil mai mult decât dacă au fost respectate procedurile. 

Întrebată ce a șocat-o cel mai mult, Sorina Pintea a răspuns: „imaginile, modul în care acest copil a fost smuls și apoi discuțiile din spațiul public legate de justiție, dacă a fost bine sau nu, dar nimeni nu s-a întrebat ce face copilul, ce-i în sufletul lui. Atenția trebuie focusată pe copil. Pe mine mă interesează sufletul acelui copil și modul în care acest copil a fost smuls este animalic. Nu cred că trebuie să caracterizeze poporul nostru”.

„Copilul a fost răpit, asta e foarte clar. Copilul a spus "nu!". Asta e părerea mea persoanlă: copilul a fost răpit, luat pur și simplu. El nu trebuie să fie luat înainte să fie consiliat de psihologi. Cred că e un lucru evident acesta. Nu sunt medic, dar sunt mamă, am și un nepoțel. Așa ceva nu trebuie să i se întâmple niciunui copil.

Acum ni se arată imagini cu un copil fericit. Are cineva senzația că el a uitat acele momente? Nici vorbă! Îl vor marca toată viața!”, a mai declarat Sorina Pintea, pentru B1 TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel