Tânără româncă, rănită după un accident straniu în Austria: A căzut sau a fost aruncată dintr-o mașină în mers?

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut dintr-o mașină aflată în mers pe o șosea din Austria. Totul ar fi pornit după o ceartă cu șoferul, un austriac de 24 de ani.

Probabil din cauza unei discuții aprinse cu șoferul, o româncă a coborât dintr-o mașină aflată în mișcare la Münster, în zona de câmpie a Tirolului. Ea a fost grav rănită. Oamenii legii au deschis acum  o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului: S-a aruncat din mașina aflată în mers sau a fost împinsă?

În timp ce conducea pe un drum comunal din Munster, sâmbătă, la ora 17.25, o româncă de 25 de ani a deschis portiera unui autoturism aflat în mișcare, la volanul căruia se afla un austriac de 24 de ani.

Femeia a căzut pe marginea drumului și a suferit răni grave. Ea a fost transportată la spitalul Kufstein cu elicopterul de urgență Heli 4. Potrivit stadiului actual al anchetei, incidentul a fost precedat de o ceartă.

După finalizarea anchetei, se va trimite un raport autorităților competente.

Vezi și: Austria. Doi șoferi români de TIR, trimiși în închisoare. Unul dintre ei a fugit, dar a fost prins când s-a întors la camion după acte

 

Doi șoferi români de TIR au fost arestați în Semmering, landul Niederösterreich din Austria.

Potrivit autorităților, în timpul unei inspecții de camion vineri dimineață, opt refugiați au fost descoperiți în cală și doi contrabandiști români au fost arestați. Bărbații refugiați din India și Pakistan cu vârste cuprinse între 23 și 43 de ani au spus că doresc să solicite azil. Un migrant s-a plâns de dureri în piept și a fost dus la spital, potrivit poliției, oamenii din remorcă nu erau înghesuiți.

Oficialii Compartimentului Poliţiei Străinilor şi Reţinerii (AFA) l-au întâlnit iniţial doar în timpul controlului pe şoferul de 40 de ani din România. Conaționalul său, în vârstă de 28 de ani, a fugit din cabina șoferului cu puțin timp înainte, dar acest lucru a fost observat de un martor și a transmis poliției.

După ceva timp, șoferul român s-a întors la vehicul la câteva ore după inspecție și a încercat să-l spargă pentru a-și lua actele și banii. Un alt martor i-a alertat așadar pe ofițerii comandamentului poliției orașului Semmering, care l-au arestat pe român. A fost identificat pe baza cărților de identitate găsite în camion.

Cei doi contrabandişti români acuzaţi sunt duşi într-o închisoare din ordinul parchetului din Viena, a anunţat sâmbătă poliţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel