Tânăra româncă, găsită spânzurată în dulap cu o eşarfă. Laura nu a lăsat niciun bilet de adio

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Laura Alexăndroaia
Laura Alexăndroaia

Laura Alexăndroaia, o tânără din Suceava care se mutase de curând într-un apartament dintr-un imobil de pe Calea Galata, a fost găsită, duminică, spânzurată într-un dulap de haine.

Ancheta poliţiei a scos la iveală detalii șocante, privind sinuciderea fetei de 20 de ani, într-un apartament din Galați. Descoperirea şocantă a fost făcută de către proprietarul apartamentului, care a mers la imobil alertat de faptul că fata nu răspunde la telefon. El a deschis apartamentul şi apoi a observat dulapul cu uşile deschise, iar fata se afla în genunchi, în interior. Aici, ea se spânzurase cu o eşarfă, de tipul celei de pus pe cap, scrie ziaruldeiasi.ro

Fata a înnodat eşarfa de suportul de prindere a umeraşelor din dulap, apoi s-a aplecat în faţă. Tânăra s-ar fi sufocat încet, gâtul acesteia nefiind găsit rupt. Proprietarul apartamentului a rămas şocat de descoperire, el apelând imediat numărul 112. “Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a găsit în apartamentul pe care îl închiriase o tânără decedată, într-un dulap. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză, şi sunt continuate cercetările”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Anchetatorii nu au făcut deocamdată publice motivele care ar fi putut-o împinge pe tânără la un astfel de gest extrem. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel