Italia. Ancheta în cazul Paulei, românca de 20 ani găsită moartă în ziua de Paște, finalizată: Ce s-a întâmplat cu fata în acea zi tragică

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Paula Raluca D., o româncă din Italia, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită spânzurată în ziua de Paște, anul trecut, în Abbadia San Salvatore, o comună din Toscana. Mai multe persoane au fost cercetate pentru instigare la sinucidere, iar anchetatorii au anunțat ieri că ancheta a fost finalizată.

Ancheta asupra morții Paulei, găsit lipsit de viață cu o frânghie la gât într-o magazie de pe versanții muntelui Amiata în aprilie 2020, s-a închis și se îndreaptă spre depunerea concluziilor. 

Citește și Italia. O tânără româncă, găsită spânzurată în ziua de Paște. Paula avea doar 20 de ani

Ipoteza sinuciderii nu i-a convins pe membrii familiei româncei, astfel că investigatorii au mers pe varianta instigării la sinucidere împotriva unor persoane. Fata a plecat de acasă pe 13 aprilie pentru a participa la un grătar cu prietenii (ceea ce nu era permis din cauza restricțiile Covid din vremea respectivă). Întrucât Paula nu s-a mai întors acasă seara, familia a dat alarma.

Carabinierii i-au găsit trupul fără viață a doua zi la o fermă nu departe de Cassia.

 

A fost exclus consumul de droguri

 

După efectuarea autopsiei a fost exclus consumul de droguri, iar investigațiile efectuate de procurorul Sara Faina s-au concentrat pe reconstrucția relațiilor dintre Paula, iubitul ei și prieteni pentru a determina starea de spirit din ultimele zile de viață.

Citește și Italia. Trupul româncei găsită moartă de Paște va fi dezgropat pentru efectuarea unei autopsii

Procurorul a descoperit câteva discuții suspecte, însă nu a reușit să adune suficiente elemente pentru a corobora ipotezele acuzatoare, informează radiosienatv.it. Din acest motiv, depunerea a fost solicitată ca un act deliberat, care trebuie evaluat și eventual acceptat de judecătorul de instrucție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel