Italia. Trupul româncei găsită moartă de Paște va fi dezgropat pentru efectuarea unei autopsii

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Trupul româncei găsită moartă în ziua de Paște într-o localitate din Toscana va fi dezhumat. Decizia a fost luata de procurori, care doresc să lămurească exact circumstanțele în care a decedat femeia.

Decizie șoc a autorităților care anchetează moarte Paulei Raluca Dănilă, românca de 19 ani găsită spânzurată într-un șopron din apropierea unei ferme din Cassia. Procurorul a decis să fie efectuată o autopsie a femeii, deși a avut loc deja înmormântarea, scrie publicația antennaradioesse.it.   

Decizia a fost luată de procuror, după ce a studiat documentele primite de la carabinieri. El dorește să verifice ipoteza potrivit căreia femeia a fost obligată să se sinucidă dar și alte ipoteze judiciare.

Paula Raluca Dănilă a fost găsită spânzurată în ziua de Paște

 

Paula Raluca Dănilă, o româncă din Italia, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită spânzurată în ziua de Paște, în Abbadia San Salvatore, o comună din Toscana.

Potrivit ilmessaggero.it, autoritățile din Siena au deschis un dosar pentru instigare la sinucidere. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit într-un șopron în Abbadia San Salvatore, pe versanții Muntelui Amiata.

Procurorul adjunct de serviciu, Sara Faina, a dispus cercetări suplimentare cu privire la moartea Paulei, care locuia cu mama sa de 10 ani în municipiul Abbadia San Salvatore.

Tânăra de 20 de ani plecase de acasă în ziua de luni după-amiază de Paște pentru a petrece câteva ore cu niște prieteni, cu care participase la un grătar în aer liber și apoi a plecat. Când mama a văzut că fata nu întoarcea acasă, a cerut intervenția carabinierilor.

În câteva ore, polițiștii din cazarma Amiata au găsit cadavrul fetei într-un șopron de la o fermă de pe Cassia. Potrivit acestora, Paula și-a luat în mod tragic propria viață spânzurându-se.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel