Tânăra moartă în accidentul pe autostrada A1 abia absolvise liceul: ”Nu te voi uita niciodată, Daria! Drum lin către îngeri”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tânăra moartă în accidentul pe autostrada A1 abia absolvise liceul  Nu te voi uita niciodată, Daria! Drum lin către îngeri.
Tânăra moartă în accidentul pe autostrada A1 abia absolvise liceul Nu te voi uita niciodată, Daria! Drum lin către îngeri.

Un grav accident, care s-a produs astăzi pe autostrada A1, pe sensul de mers spre București, la kilometrul 26, a curmat viețile a două persoane, printre care și a Dariei, absolventă a unui liceu din Craiova. Impactul violent s-a produs între un autoturism și o autoutilitară.

Daria se prăgătea să meargă la facultate, dar viața i-a fost curmată de impactul devastator de pe autostrada A1. Tânăra din Craiova se afla într-un autoturism care se deplasa regulamentar pe autostrada A1, însă a fost izbit din plin de către o autoutilitară în momentul în care s-a oprit pe banda de urgență.

Potrivit polițiștilor, o mașină s-a oprit pe banda de urgență de pe autostradă pentru a-i fi acordat ajutor unei persoane care avea criză de epilepsie, iar o alta din spate s-a așezat lângă ea pe aceeași bandă pentru a interveni. În acel moment autoutilitara a intrat din plin în prima mașină în zona localității Poenari, județul Giurgiu. În urma impactului, două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite. 

Accident mortal pe A1. Doi morți pe LOC. Una dintre victime a fost prinsă sub o camionetă. Traficul este blocat - VIDEO

Printre cele două persoane care au decedat se numără și Daria. Vestea morții a picat ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o. Mesajele pline de regret sunt postate pe contul de socializare al acesteia. ”Dumnezeu te-a luat mult prea devreme de lânga noi. Și când mai aveai atâtea de facut...viața devine atât de nedreaptă. Nu am cuvinte...Sper să îți găsești linițtea și să ne zâmbești de acolo de sus. Nu te voi uita niciodata, Daria! Drum lin către îngeri, suflet frumos!”, a fost unul dintre mesajele scrise de o utilizatoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel