Mașină cu trei turiști, răsturnată într-o curbă deosebit de periculoasă în Suceava

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

Trei oameni din Constanța au ajuns la spitalul din Vatra Dornei, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier petrecut pe raza satului Sunători, comuna Dorna Arini.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.40, pe DN 17B, Vatra Dornei - Broșteni. Mașina s-a răsturnat într-o curbă deosebit de periculoasă și a suferit avarii mari. Din cercetările polițiștilor rutieri rezultă că un șofer în vârstă de 52 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism Toyota pe raza satului Sunători, din direcția Broșteni către Vatra Dornei, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a scăpat mașina de sub control, pe fondul oboselii la volan, scrie monitorulsv.ro.  Autoturismul a pătruns pe contrasens, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat la o diferență de nivel de aproximativ 7 metri.   

Doi bărbați și o femeie (inclusiv conducătorul auto) au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde au fost diagnosticați cu leziuni ușoare. Doar unul dintre răniți a rămas internat. Șoferul implicat în accident a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool. Se  pare că acesta ar fi adormit la volan. Oamenii erau veniți în vacanță la munte, în județul Suceava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel