Româncă, ucisă de un copac căzut peste mașină. Era cu familia în vacanță în Bucovina

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
copac_cazut_peste_masina_suceava
copac_cazut_peste_masina_suceava

Tragedie într-o familie din București, care se afla în vacanță în Bucovina. O femeie a murit, după ce un copac a căzut pe cupola mașinii, condusă de soțul ei. Accidentul a avut loc pe DN 17, în afara localității Vatra Dornei, la Km 153+650 metri.

Împreună cu copii lor, doi soți din capitală au venit în concediu, în Bucovina. Bărbatul se afla la volanul mașinii și conducea din direcția Iacobeni către Vatra Dornei. Ajuns la km 153+650 metri, de pe versantul din partea stânga a direcției de mers, din cauza vântului puternic, s-a rupt un copac și a căzut pe cupola autoturismului.

În urma impactului, femeie, în vârstă de 43 de ani, a fost grav rănită. Medicii ajunși la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au putut să îi salveze viața acesteia. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

IPJ Suceava a transmis că accidentul a avut loc pe DN 17, în afara localității Vatra Dornei – comuna Iacobeni, la  km 153+650 metri. Conducătorul auto de 44 ani din București, aflat în concediu împreună cu familia ( soția și doi copii minori) conducea autoturismul din direcția Iacobeni către Vatra Dornei.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel