Un bărbat a făcut RECLAMAȚIE unui hotel a cărui maseoză i-a sedus soția: "Au întreținut relații intime"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un britanic a postat o recenzie pe TripAdvisor în care susține că maseuza de la un resort de lux din Caraibe s-a culcat cu soția sa. Mesajul său a devenit rapid viral, fiind distribuit masiv pe internet. 

Într-o mesajul șocant, bărbatul, identificat doar ca „Michael”, pretinde că un membru al personalului i-a "sedus” soția și "a petrecut noaptea cu ea” la hotelul de lux din Insulele Turks și Caicos.

Totul s-a petrecut în luna decembrie. El a povestit că în momentul în care soția sa l-a înșelat, el zburase acasă pentru a-l determina pe fiul lor, Tom, să meargă și el în vacanța scumpă.

În momentul în care s-a întors în resortul de lux, împreună cu fiul lor, lucrurile s-au înrăutățit, iar soția lui „părea ciudată”, a mai spus el, potrivit DailyMail.

Abia când și-a presat partenera pentru mai multe informații, ea i-a spus că a avut o aventură cu maseuza hotelului.

Ce a scris bărbatul pe TripAdvisor

 

În recenzia de o stea postată pe TripAdvisor, care pare să fi fost ștearsă între timp, Michael a scris:

"Eu și soția mea am fost la acest complex. Stațiunea e frumoasa. Apă, nisip, piscină și servicii uimitoare. Ne-am simțit atât de bine, încât eu am decis să zbor acasă pentru a-l lua și pe fiul nostru Tom, să se bucure și el.

Când m-am întors, lucrurile păreau ciudate. Soția mea mi-a spus în cele din urmă că a mers la un masaj în timp ce îl ridicam pe fiul nostru, iar maseuza a sedus-o și a petrecut noaptea cu ea.

Nu dau vina pe stațiune pentru asta, aceasta este vina soției mele. Dar să știți ce se poate întâmpla în această stațiune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel