Tânăr român, ucis de prietenul lui, după ce s-a urcat beat la volan

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr în vârstă de 19 ani, dintr-o localitate din județul Sibiu s-a urcat beat la volan, în noaptea de vineri spre sâmbătă, și a provocat un accident în urma căruia a murit un băiat de 18 ani și un altul de 20 de ani a ajuns la spital, potrivit Poliției Sibiu.

„Pe Strada Principala din satul Copșa Mare, comună Biertan, un localnic, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism și, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influență alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice aflat pe partea stânga a sensului de mers”, potritiv Poliției Sibiu.

În urmă impactului, pasagerul din dreapta, un băiat de 18 ani, a decedat, iar pasagerul din stânga spate, în vârstă de 20 de ani, tot din localitate, a fost rănit și transportat la spital conștient.

Conform sursei citate, accidentul a avut loc în jurul orei 4.00

 

„Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui băiat, în vârstă de 20 de ani, transportându-l la Centrul de Primiri Urgențe Mediaș, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și escoriații”, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

ISU Sibiu precizează tânărul de 19 ani care a provocat accidentul a avut nevoie de descarcerare.

„Șoferul nu a suferit vătămări corporale, în schimb prezintă o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. În prezent, se fac cercetări pt stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul. De asemenea, se întocmesc actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influență alcoolului”, potrivit polițiștilor sibieni, citați de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel