Un român a murit, alte două persoane grav rănite, după ce s-au răsturnat cu mașina, la Piatra Neamț

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Piatra-Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că în accident au mai fost răniţi şoferul şi un alt pasager.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil şi răsturnându-se pe cupola autovehiculului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a altor două persoane în vârstă de 24 de ani, respectiv 32 de ani, din Piatra-Neamţ, pasageri în autoturismul în cauză, care au fost preluaţi de echipajele medicale. Din păcate, la scurt timp după preluarea acestora, a fost anunţat decesul tânărului de 24 de ani", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel