Tânăr român, găsit decedat într-o fântână, dintr-o localitate prahoveană

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O bătrânică din județul Buzău a fost găsită decedată. Lumea din sat o căuta de mai bine de o săptămână
O bătrânică din județul Buzău a fost găsită decedată. Lumea din sat o căuta de mai bine de o săptămână

Trupul neînsuflețit al unui tânăr de numai 33 de ani a fost găsit, marți dimineață, într-o fântână, pe raza comunei Secăria.  Poliția a anunțat că autoritățile au fost alertate în jurul orei 9.20, prin apel la 112, de fratele victimei.

"La fața locului s-a deplasat o echipă operativă împreună cu un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Comarnic și un echipaj din cadrul Salvamont Sinaia care au procedat la scoaterea cadavrului din fântână.

Cu ocazia examinării vizuale sumare a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violență", precizează sursa citată.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții, scrie  ph-online.ro.

Polițiștii au anunțat că se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tot azi, un bărbat, de 64 de ani, care traversa calea ferată pe jos, a fost lovit mortal de un tren în Arad.

 

Un român, care traversa calea ferată pe jos, lovit mortal de un tren. Polițiștii iau în calcul varianta unei sinucideri

 

Un bărbat care traversa calea ferată pe jos a fost lovit mortal de un tren, în noaptea de luni spre marţi, în zona localităţii Conop, județul Arad. Poliţiştii vor stabili dacă a fost vorba despre un accident sau o sinucidere.

Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Arad a fost sesizat că o persoană este decedată pe calea ferată, un echipaj deplasându-se pentru cercetări şi identificarea victimei.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din Odvoş, care ar fi fost accidentat mortal de locomotiva unui tren. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii nu exclud nici varianta unei sinucideri, urmând să discute cu familia şi apropiaţi ai victimei pentru a ajunge la o concluzie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel