Tânăr din Năvodari, răpit de pe stradă de fostul iubit al prietenei sale. Agresorul, arestat preventiv

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânar de 23 de ani a fost luat cu forța într-un autoturism de 3 bărbați, la Năvodari. Incidentul, petrecut duminică seara, a fost sesizat la 112,  iar polițiștii au organizat filtre și au oprit autoturismul în localitatea Lumina.

Autorul faptei, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat preventiv. La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană (bărbat, de 23 de ani) ar fi fost luată cu forța într-un autoturism de 4 bărbați, deplasându-se pe drumul de la fostul combinat chimic USAS Năvodari.

Imediat, polițiștii au organizat filtre pentru depistarea autoturismului, acesta fiind identificat de polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina, în localitatea Lumina. În autoturism se aflau 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, precum și persoana vătămată. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției orașului Năvodari, pentru audieri. În urma cercetărilor a reieșit faptul că victima a fost agresată de unul dintre bărbați, de 32 de ani.

”În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. În aceeași seară, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, fiind admisă propunerea de arestare preventivă”, transmite IPJ Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel