Tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat de un pod, în Oradea, după o ceartă cu iubita

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat de un pod, în Oradea,  după o ceartă cu iubita
Tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat de un pod, în Oradea, după o ceartă cu iubita

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit, luni dimineața, spânzurat de o balustradă a Podului Densuşianu din Oradea. Poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 5.30. 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică şi de investigaţii criminale orădeni, alături de criminalişti. “Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Popești, judeţul Bihor”, a declarat pentru Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Echipele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut să facă nimic și au constatat decesul băiatului. “Aceştia au degajat corpul neînsufleţit al tânărului, medicul din cadrul echipajului de terapie intensivă mobilă declarând decesul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, maiorul Camelia Roşca. Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, se ocupă de anchetă.

Se pare că tânărul, găsit spânzurat luni dimineaţă de o balustradă a Podului Densușianu din Oradea, se certase cu iubita şi fusese implicat într-un accident rutier fără victime, lângă Biharia, înainte de a-şi pune capăt zilelor. Băut fiind la volanul unui BMW, el a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în decor, poliţiştii stabilind că avea o alcoolemie de 0,71 alcool pur în aerul expirat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel