O româncă și-a găsit soțul spânzurat, iar după o lună, fiul de 19 ani, s-a sinucis: Cristina a plecat de acasă și a anunțat că se omoară

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Cristina P. a trecut prin momente dramatice, iar acest lucru a determinat-o să își dorească să își pună capăt zilelor. Bărbatul alături de care și- crescut fiul s-a sinucis, iar doar la o lună după, fiul său, de 19 ani, i-a urmat gestul. 

Românca a rămas însărcinată, tatăl copilului a părăsit-o, a rămas singură cu cel mic, iar după o vreme și-a găsit alinarea lângă un alt bărbat. Numai că acesta din urmă, într-un moment de slăbiciune, s-a spânzurat. La doar o lună distanță, fiul ei, de 19 ani, și-a pus și el capăt zilelor.

Ieșeanca de 43 de ani, care a fugit în urmă cu trei zile de acasă, după ce a trimis un mesaj dureros întregii familii, s-a întors teafără. Cătălina P. a trecut prin momente dramatice, ceea ce a determinat-o pe aceasta să vrea să își ia viața. Nu a mai rezistat și a trimis un mesaj de adio mai multor persoane, prin care spunea că vrea să se sinucidă.

Luni, 16 august 2021, după ce femeia a amenințat printr-un mesaj că își va pune capăt zilelor, sora femeii a apelat de urgență numărul 112 prin care a anunțat intențiile acesteia. În cel mai scurt timp, mai multe echipaje de poliție și pompieri au început căutările în comună și în zonele din apropiere, deoarece inițial se credea că este în zona Mogoșești, iar mai apoi autoritățile aveau să afle că a plecat spre Iași. Chiar primarul comunei a oferit această informație după ce a reușit să o contacteze pe telefonul mobil. 

O româncă și-a găsit soțul spânzurat, iar după o lună, fiul de 19 ani, s-a sinucis

 

Ulterior, autoritățile au început o cursă contracronometru. Au ajuns în zona Galata din Iași, unde au folosit inclusiv un câine polițist de urmă. După aproximativ 4 ore de căutări, femeia a fost găsită în viață și a fost transportată la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași. A fost evaluată de medici și după o noapte petrecută în unitatea medicală, femeia a fost trimisă la domiciliu cu tratament. În prezent, aceasta s-a întors acasă la sora ei,  care o îngrijește.

„Am trecut prin momente greu de descris. Nu vă pot explica în cuvinte ce am simțit în momentul în care am citit mesajul de la ea. Am sunat instant la 112. Nu mai gândeam în acele momente, nu știam încotro să o apuc. Nu este pentru prima dată când încearcă să se sinucidă, dar acum totul era dus la extrem. Nu mai știam nimic de ea. O înțeleg că nu mai poate, dar asta nu este o soluție. Nu e ușor să rămâi singură cu un copil, soțul să plece și să te lase singură.

Primul ei soț și tatăl copilului a plecat în Italia și a divorțat de ea. A trecut timpul și a reușit să găsească pe cineva cu care era cât de cât fericită. Erau o familie frumoasă, dar totul a luat o întorsătură grea. Când era și ea mai bine, cel de-al doilea soț a căzut psihic și s-a spânzurat. A fost distrusă. Nu a trecut o lună și a mai primit o palmă de la viață. Singurul ei copil, care avea doar 19 ani, a recurs la același gest. S-a spânzurat și el. Imaginați-vă ce a fost în sufletul ei. Nu e ușor”, a declarat Monica Colța, sora ieșencei dispărute, pentru BZI.

Continurea, pe BZI.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel