Sute de locuri de muncă în UK

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Englezii caută sute de şoferi profesionişti în România. Salarii de peste 2000 de lire sterline!

Firma britanică James Lewis, specializată în recrutarea de specialişti în domeniul transportului şi al bunurilor de larg consum, caută 300 de şoferi de autobuz din România care să lucreze în companiile din Londra, scrie Ziarul Românesc.

 

„Am recrutat în ultimele 12 luni aproximativ 300 de şoferi de autobuz în România şi căutăm încă cel puţin 300 de persoane pentru poziţii similare cât mai curând posibil. Compania noastră recrutează şoferi de autobuz încă din anul 2005 din ţări precum Marea Britanie, Polonia, Portugalia sau Italia, iar România este cea mai nouă ţară pe care am adăugat-o în portofoliu“, a precizat  Marcin Piszczek, senior recruitment consultant în cadrul James Lewis Ltd.

 

Compania publică anunţuri de angajare în România pentru că nu găseşte suficient de mulţi candidaţi care să întrunească condiţiile cerute de acest loc de muncă în Marea Britanie. Printre cerinţe: permis de conducere pentru autobuz, atestat profesional de şofer, cunoaşterea limbii engleze la nivel conversaţional, minimum şase luni de experienţă în condusul unui autobuz şi disponibilitatea de a-şi asuma un contract de muncă pentru o perioadă de cel puţin 12 luni în Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel