SURSE. Liviu Dragnea, prima decizie după proces: CEX PSD pentru demiterea lui Tudorel Toader

Andreea Cosma |
Data publicării:

PSD pregăteşte remanierea lui Tudorel Toader chiar mâine, într-un Comitet executiv. Deja se vehiculează primele nume care îi vor lua locul.

Un nou CEx ar putea fi organizat chiar mâine, la ora 12:00. Se va discuta despre remanierile guvernamentale, dat fiind faptul că Rovana Plumb şi Natalia Intotero vor candida la alegerile europarlamentare.

În discuţie va fi însă şi situaţia lui Tudorel Toader, la adresa căruia mai mulţi membri PSD, în frunte cu liderul partidului, şi-au exprimat deschis nemulţumirile pentru întârzierea modificărilor şi a adoptării ordonanţelor dorite de PSD.

Surse politice citate de Realitatea TV îi dau ca posibili înlocuitori pe Eugen Nicolicea şi pe Robert Cazanciuc, care a mai ocupat funcţia de ministru al Justiţiei în Guvernul Ponta.

Decizia organizării unui CEx ar fi venit imediat după decizia de amânare a procesului lui Liviu Dragnea pentru 20 mai. 

În ceea ce priveşte moțiunea simpă inițiată de PNL și USR, Senatul a amânat de trei ori dezbaterea și votarea sa. Săptămâna trecută, ministrul Toader a fost în plenul Senatului, însă senatorii puterii au lipsit în bloc. Biroul Permanent al Senatului a decis luni amânarea dezbaterii și votului pe moțiunea simplă după 6 mai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel