SURSE. Dragnea în CORZI. Amână CEX-ul

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Radu Tudor scrie pe blog că are informații conform cărora Dragnea va amâna Comitetul Executiv al PSD, din cauza tensiunilor din partid. Tudor scrie că mai mulți parlamentari PSD votează împotriva lui Dragnea.

 

”Informatii de ultimă oră din PSD arata că relația la vârful partidului rămâne extrem de tensionata și asta ar putea avea consecinte parlamentare serioase.

Informatia de ultima oră este că ședinta CEX pentru remaniere anunțată oficial pentru miercuri s-ar putea amâna pe săptămâna viitoare din cauza problemelor mari de la varful partidului.

Gruparea disidentilor anti-Dragnea, formată din nume grele precum Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu – vicepresedinti PSD, Marian Neacsu – Secretar General PSD ameninta ca voteaza motiunea simpla împotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader si chiar motiunea de cenzura impotriva Guvernului daca Liviu Dragnea il va remania pe Paul Stanescu din functia de vicepremier si ministru al dezvoltarii.

Aceasta grupare număra pâna în prezent peste 40 de senatori si deputati.

Surse din partid afirma ca parlamentari PSD de Braila si Timis s-ar putea alatura la vot gruparii disidente daca Mihai Tudose (si Sorin Grindeanu…) se decid sa iasa si ei din hibernarea anti-Dragnea.

Liviu Dragnea este la butoane, evaluarea premierului Viorica Dancila este o pura formalitate.”, a scris  Radu Tudor, pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel