Sumarul evenimentelor de azi, 2 septembrie: Cele mai importante titluri ale zilei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Știrile zilei, 30 august. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în cea de-a doua parte a zilei.

- Imagini de RĂZBOI la Sofia. Protestatarii au luat cu asalt clădirea Guvernului: Protestele în Bulgaria continuă. În această seară, sute de persoane s-au adunat în faţa clădirii Guvernului şi a parlamentului bulgar, protestând împotriva premierului Boiko Borisov, în timp ce la Ruse protestatarii au blocat podul peste Dunăre, transmite agenţia EFE.

- Spania. Român înjunghiat în plină stradă: În stare critică după ce a demascat un furt: Un român de 46 de ani din Madrid, Spania, a fost înjunghiat în plină stradă de un bărbat care cu câteva ore înainte îi furase telefonul și portofelul.

- Germania. Românce care se întorceau cu autocarul din Anglia, abandonate pe autostradă după un scandal cu șoferul. Cele două românce au fost date jos din autocar de către șofer, care le-a cerut să coboare într-o zona de serviciu „Frankenhöhe-Nord”, de pe autostrada A6 din Germania.

- Tineri români, acuzați că ar fi ucis în chinuri un pastor german gay: Crimă la indigo cu un alt caz din Spania. Pastorul Reinhold Zuber (77 de ani) a fost găsit fără viață în apartamentul său din Moabit (Berlin) pe 4 iulie. După moartea violentă a duhovnicului, doi români, de 20 și 24 de ani au fost prinși recent în România, fiind suspectați de uciderea vârstnicului.

- Bilanț Italia, 02 septembrie. Continuă CREȘTEREA infecțiilor: Peste 1.300 de cazuri noi în 24 de ore. Cifre OFICIALE: Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 35.497 morţi în Italia, cu 6 decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al infecţiilor a ajuns la 271.515.

- Klaus Iohannis, RĂSPUNS pentru ȘtiriDiaspora.ro: Mă aștept la o protecție MULT MAI BUNĂ pentru românii care muncesc în Diaspora.

- Alertă în Europa. Numărul cazurilor noi de infecție cu COVID-19 a revenit la nivelul lunii martie,  când pandemia şi-a început faza de apogeu pe continent, a declarat miercuri directoarea Centrului European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC).

- Oreste, AMENDAT de CNA pentru emisiunea despre 10 august: "Mor cu ei de gât!": Oreste Teodorescu a fost amendat pe bandă rulantă de CNA. Jurnalistul Realitatea PLUS susține că a fost amendat de trei ori pentru emisiunile despre iredentismul maghiar, acum fiind "torpilat" pentru emisiunea despre 10 august.

- Românul cu plăcuțele ANTI-PSD, mesaj despre implicarea în politică: "Suntem frustrați, delăsători, ne mulțumim să avem ce mânca azi".

 - Silvio Berlusconi, INFECTAT cu noul coronavirus 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel