Klaus Iohannis, RĂSPUNS pentru ȘtiriDiaspora.ro: Mă aștept la o protecție MULT MAI BUNĂ pentru românii care muncesc în Diaspora

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a susținut, de la ora 18.00 o conferință de presă  la Palatul Cotroceni. Președintele României a răspuns, în această seară, întrebărilor adresate de StiriDiaspora.ro în cadrul evenimentului.

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, în această după-amiază, la Palatul Cotroceni, de jurnalistul ȘtiriDiaspora.ro, Bogdan Bolojan, dacă, ținând cont că Italia a anunțat recent că așteaptă zeci de mii de muncitori sezonieri români în această tomnă l muncile agricole. Muncitori care ar urma să intre într-o carantină activă, care ar presupune că ei să fie carantinați la locul de muncă, astfel încât să poată desfășura acele activități specifice. Cât de mult ar urma să fie protejați muncitorii români care vor lucra în diaspora, ținând cont de pericolul noului coronavirus și dacă s-ar impune o astfel de metodă și în România.

Klaus Iohannis:  Am avut cazuri destul de nefericite în această primăvară cu români care s-au dus la muncă în altă parte. Cred că toată lumea poate trage de acolo concluziile și, sper, și învățăminte. Mă aștept la o mult mai bună protecție pentru românii noștri care merg la muncă în altă parte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel