Românul cu plăcuțele ANTI-PSD, mesaj despre implicarea în politică: "Suntem frustrați, delăsători, ne mulțumim să avem ce mânca azi"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Răzvan Ștefănescu, românul din Suedia care a făcut senzație în august 2018 atunci când a revenit în țară cu placuțe de înmatriculare cu un mesaj special pentru PSD, s-a decis să se retragă definitiv din politică. El a candidat pentru un post de europarlamentar din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). 

"Va salut !!!
Astazi am decis sa pun stop implicarii mele in orice fel in politica, dar nu inainte de a va spune putin despre concluziile mele in modul de a se face politica in Romania.

In momentul in care am venit cu placutele suedeze in 2018, am riscat putin tinand cont de puterea pe care o avea PSD in momentul respectiv si mesajul meu. Dupa momentul respectiv mi-am spus ca as putea transmite si altor tineri ca au dreptul constitutional de a participa intr-un fel sau altul la schimbarea in bine a tarii, dar dupa cum se vede suntem frustrati, delasatori, ne multumim sa avem ce manca astazi fara a ne gandi ce sa facem maine. Vrem o viata mai buna dar nu stim ce sa facem. Va multumiti ca va pleaca copiii in alte tari la munca pentru a va primii cei cateva sute de euro in plus pe luna. Care este gandul unui copil? Sa implineasca 18 ani sa poata pleca la munca in strainate. Si voi ca parinti va complaceti. Asta nu este viata buna. Asta nu este viata buna sa va amanetati lantul, inelul pentru a merge in concediu, pentru a va procura mancare, pentru a merge la doctor.

Viata buna inseamna sa iti poti permite sa mergi in concediu unde iti doresti nu doar sa le vezi in filme.
80% din cei care au plecat din tara nu vor vota indiferent cine va candida si pe asta se bazeaza ei. Au multimea lor pe care o manipuleaza in tara, care voteaza doar, indiferent de consecinte.

DACA NE REVENIM VREODATA? Asta depinde doar de noi, daca lasam frustrarile.
Va salut cu drag !!!", este mesajul postat de Răzvan Ștefănescu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel