Spania. Român înjunghiat în plină stradă: În stare critică după ce a demascat un furt

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 46 de ani din Madrid, Spania, a fost înjunghiat în plină stradă de un bărbat care cu câteva ore înainte îi furase telefonul și portofelul

Un bărbat, care cu câteva ore înainte i-a furat telefonul mobil și portofelul, l-a înjunghiat în plină stradă pe românul păgubit, atunci când acest l-a recunoscut pe stradă. Românul a mers la el și l-a confrunta, încercând să își recupereze bunurile furate, dar acesta din urmă l-a înjunghiat cu un cuțit.

Agresiunea s-a petrecut în cartierul Tetuán din Madrid, în jurul orei 21:30, după ce fusese în aceeași zi victima unui jaf, fiindu-i sustras atât portofelul, cât și telefonul mobil. La numai câteva ore după aceea, l-a întâlnit din nou pe hoț și l-a recunoscut imediat. A mers la el pentru a-i cere socoteală și între cei doi a avut loc o altercație care în cele din urmă s-a terminat cu rănirea gravă, cu un cuțit, a păgubitului.

Potrivit Tele Madrid, hoțul care i-a furat bunurile românului, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe acesta din urmă în plină stradă, provocându-i o rană în brațul drept. Victima a fost transportată apoi la spital unde se află internată în stare gravă, medicii menținându-se rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire, mai precizează sursa citată.

Agenții de la Poliția Națională investighează evenimentele pentru a identifica și aresta atacatorul. Agresiunea a fost înregistrată de camerele video de supraveghere din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel